Schmitz Mediation logo

 

Als echtscheidingsmediator nabij Bussum breng ik de communicatie tussen partners weer op gang, zodat er naar elkaar geluisterd wordt. Naast de praktische aspecten is er gedurende de mediation ook veel aandacht voor de emotionele aspecten. Ik begeleid het volledige proces van A tot Z en zie erop toe dat er rekening gehouden wordt met de belangen van beide partners.

 

Een ervaren scheidingsmediator

Een echtscheidingsmediator zorgt ervoor dat er rust en duidelijkheid gecreëerd wordt in een gesprek, zodat er goede communicatie blijft bestaan tussen beide partijen. Schmitz Mediation is met meer dan tien jaar ervaring de geschikte mediator om elk geschil op te lossen. Door deskundigheid, empathie en zorgvuldigheid zal het proces respectvol verlopen en wordt er samen naar passende oplossingen gezocht. Niet voor niets wordt een echtscheidingsmediator ook wel een echtscheidingsbemiddelaar genoemd.

 

Scheiden met behulp van een mediator is minder stressvol, sneller en zonder verliezers. Scheidingsmediation is maatwerk met als doel om oplossingen te zoeken en een uitstekende basis voor de toekomst te creëren. Daarnaast wordt er op een respectvolle manier op zoek gegaan naar oplossingen die voor beide partners zowel aanvaardbaar als gelijkwaardig zijn.

Mediation met MfN-registermediators

Naast echtscheidingsmediator nabij Bussum, ben ik ook gecertificeerd MfN-registermediator. MfN staat voor Mediatorsfederatie Nederland en wordt beheerd door Stichting Kwaliteit Mediators (SKM). Om de status MfN-mediator te krijgen, moet er aan strenge kwaliteitseisen voldaan worden. Naast het feit dat een MfN-mediator een erkende mediation opleiding heeft afgerond, is hij of zij altijd onpartijdig en onafhankelijk. De MfN-registermediators zijn opgeleid om op een juiste manier met emoties om te gaan en zijn op de hoogte van alle te regelen zaken rondom een scheiding. Daarnaast beheren zij technieken en vaardigheden om duurzame oplossingen te vinden voor het conflict, waardoor je kunt vertrouwen op een professionele aanpak.

 

Bekijk hier de referenties van MfN-mediator Janneke Schmitz en neem contact op per telefoon, mail of gebruik het online contactformulier voor meer informatie of het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.