Schmitz Mediation logo
wave

Titel test

Subtitel


Tekst

Jullie gaan uit elkaar, chaos, verdriet overheerst, waar moeten we beginnen? Zorgen om de kinderen, waar ga ik wonen, hoe sta ik er financieel voor, wat is een eerlijke verdeling, welke gevolgen heeft dit voor mijn BV of eenmanszaak?

Veel vragen die op je afkomen in deze nare situatie, emoties voeren vaak de overhand.

Mediation betekent samen aan tafel in gesprek. Emoties worden benoemd en vraagstukken worden besproken en inzichtelijk gemaakt, waardoor er rust en duidelijkheid wordt gecreëerd.

Zeker als er kinderen bij betrokken zijn, is uit elkaar gaan een gezinsaangelegenheid. Ouders voelen zich schuldig, vinden dat ze hebben gefaald. Gedachten die bij veel ouders aanwezig zijn. De afgelopen 12 jaar heb ik zo’n een honderdtal gezinnen begeleid, telkens komen deze zorgen terug en behoeven specifieke aandacht. Tijdens de mediation-gesprekken staan ouder en kind centraal.

Als ervaren mediator begeleid ik jullie scheiding van A tot Z, een advocaat is dus niet nodig. Van het ouderschapsplan tot het rechtbanktraject. All-in tarieven zijn op voorhand helder, achteraf geen verrassingen.

Mijn begeleiding is met name gericht op het creëren van duidelijkheid in de nieuwe situatie, op die manier dat het voor beide partners gelijkwaardig voelt, zodat één ieder een goede start kan maken!